Emmeloord - 16-11-2023

 

Hoe kunnen we de organisatie van Stream Energy het best inrichten? Dat stond centraal tijdens de bijeenkomst van de stuurgroep op donderdag 16 november 2023 in De Huysbar van ’t Voorhuys in Emmeloord. Voor deze bijeenkomst waren niet alleen de deelnemers in Stream Energy uitgenodigd, maar ook Kenter (in samenwerking met Enerzien) en KplusV. Kenter verzorgt de meetdiensten voor Liander en KplusV is een gerenommeerd adviesbureau dat organisaties adviseert met het oog op een duurzame, sociale en innovatieve toekomst.

 

Resultaten en workshop

Wout Elshof van Kenter presenteerde met Enerzien de analyseresultaten. Kenter heeft in kaart gebracht op welk moment elk deelnemend bedrijf een piek in energieverbruik heeft en wanneer het energie over heeft. Hiermee kunnen de piekmomenten van de deelnemers binnen Stream Energy beter op elkaar worden afgestemd. Daarmee voorkomen we dat machines stil moeten blijven staan.

Lisette Sant en Manon Drijver van KplusV gaven de workshop ‘toekomstbestendig organiseren industrieterrein Nagelerweg’. Daarin werden de verschillende onderdelen van een samenwerking belicht en gekeken hoe die inhoudelijk vorm moeten krijgen. Iedereen was enthousiast over de bijeenkomst en het mooie was dat opnieuw duidelijk werd dat iedereen er gezamenlijk voor wil gaan om het probleem van netcongestie op het bedrijventerrein op te lossen.

 

Ook interesse?

Is jouw bedrijf ook gevestigd op bedrijventerrein Nagelerweg in Emmeloord en wil je meer weten over netcongestie en Stream Energy? Kees van der Sar praat je graag bij. Neem contact met hem op: https://stream-energy.nl/contact.

 

Lisette Sant geeft workshop aan stuurgroep Stream Energy >>

(foto)

 

Naar overzicht