Wat doet Stream Energy voor jou?

Stream Energy maakt zich in de basis sterk voor het oplossen van het probleem van netcongestie. We doen dit in een energiecoöperatie waarbij de deelnemende bedrijven het overschot en tekort aan energie met elkaar verdelen. De verwachting is dat de Energiewet in 2024 is aangepast.

 

Tot die tijd treft Stream Energy alle voorbereidingen voor een energiecoöperatie, zodat we meteen van start kunnen als de aangepaste Energiewet een feit is.

 

 

Dit wil Stream Energy nog meer doen

 Op termijn wil Stream Energy nog meer doen voor bedrijventerreinen. Hieronder staat waar we ons in de toekomst voor willen inzetten.

 

Centrale energie-inkoop per bedrijventerrein

Door op een bedrijventerrein gezamenlijk energie in te kopen, kunnen de deelnemers flinke voordelen behalen. Stream Energy zal in de toekomst een aanbestedingstraject voor centrale energie-inkoop opstarten en het totale traject begeleiden.

 

Centrale beveiliging bedrijventerrein aanleggen

Ondernemers willen zich veilig voelen op hun bedrijventerrein. Stream Energy wil daarom bedrijventerreinen collectief beveiligen. Bij voldoende interesse zal Stream Energy per bedrijventerrein het aanbestedings- en aanlegproces in gang zetten.

 

Biodiversiteit bedrijventerrein vergroten

Meer dan 75% van onze voedselgewassen is voor het voortbestaan en ontwikkeling afhankelijk van bestuiving. Op termijn wil Stream Energy de biodiversiteit op bedrijventerreinen vergroten, zodat insecten de voedselcyclus in stand kunnen houden.

Stream Energy

 

Stream Energy opereert vanuit de locatie van BV Noordoostpolder in het Ondernemershuis Noordoostpolder.

 

Bezoekadres
Noordzijde 6a
8302 GL Emmeloord